ул. Иван Нивянин №1 и №3-5

Информация

 • Дата на започване: юни 2023
 • Срок за изпълнение: 24 месеца
 • Площ на парцела: 1200кв.м
 • Застроена площ: 3500кв.м
 • Разгъната застроена площ: 6500кв.м
 • Разрешение за строеж: 10.03.2023г.
 • АКТ 14: предстои
 • АКТ 15: предстои
 • Разрешение за ползване: предстои
 • N23 (1)
 • N23 (3)
 • N23 (4)
ул. Иван Нивянин №1 и №3-5

Описание

Сградата се намира в град Варна, квартал Трошево, ул.“Иван Нивянин“, между Мол Варна, Мол Delta Planet  и Мол Varna Towers, в близост до детска градина “Пролет“ и училище “Добри Чинтолов“. Разположена е в дворно място с площ 1200 кв.м и е с общо РЗП  7000 кв.м.

Сграда състояща  се от два входа, която ще е на калкан и ще е продължение на друга наша ъглова сграда от ул. Драгаш 23.  Ще разполага с  подземен паркинг, 5 жилищни етажа, един партерен.

В сградата има налични едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Има възможност за обединяване на апартаменти при необходимост.  Налични паркоместа във вътрешен двор, в подземен паркинг и гаражи на партерно ниво.

Сградата е проектирана в съответствие с изискванията за достъпна среда на населението, включително за хора с увреждания.

Вертикалната комуникация се осъществява посредством електрически асансьор и двураменно стълбище, естествено осветено чрез прозорци разположени на фасадата на сградата и сензорно лед осветление на всяко ниво и етаж.

В екстериорно отношение сградата е с частично скатен и частично плосък покрив с положена необходимата топло и хидроизолация със защитно покритие. С цел оптимизиране климата в помещенията и намаляване на топлинните загуби на сградата е предвидена външна изолация 10см на фирма Baumit. Всички нейни компоненти са с отлична паропропускливост и разрешават  дишане  на стените.

Архитектурната линия е изчистена с фасадни декоративни елементи, два цвята минерална мазилка и каменна облицовка. Цветовата палитра е решена в топли и хармонични земни тонове. Общите части в сградата ще бъдат с настилка от полиран гранит, окачени тавани от гипсокартон, LED осветление с датчици за секторна работа, метални парапети по архитектурен детайл. Асансьор на испанския производител „ORONA”.

Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени – финна шпакловка; под – замазка с положена шумоизолация; баня и тоалетна – замазка и ВИК на тапи, изградена електическа система и ел. табло, блиндирани входни врати, вътрешни интериорни врати от MDF. Дограма на фирмата GEALAN.  Пет-камерните профили отговарят на европейските изисквания за коефициент на топлопреминаване U max = 1.4 W/m²K. в комбинация с двоен стъклопакет 24мм с нискоемисионно, мултифинкционално стъкло. Tераси и общи части – гранит, вeницианска мазилка, алуминиеви парапети и италиански осветителни тела; изградени електрическа и ВиК инсталации.

Разсрочено плащане за срока на строителството, без оскъпяване.

Гарантираме на нашите клиенти, че контролираме всички процеси на строителството и спазването на всички срокове по сключените договори. Компанията работи само с доказали се в бранша партньори използващи най – новите материали и технологии. За чистотата, реда и спокойствието в сградата ще се грижи професионален домоуправител.

Нашите сгради са нашата визитна картичка и ще се радваме да станете част от нашите доволни клиенти!

Скици на етажи

Сутерен

Партер

Апартаменти

Апартамент Тип Етаж Изложение Площ Цена Статус
Офис 2, Вход А Тип - Офис ЕтажПартер Изложение Площ28 кв.м Цена €45,000 Статус Свободен
Местоположение