ул. Лотос / ул. Кокиче

Информация

  • Дата на започване: 2023
  • Срок за изпълнение: 18-24 месеца
  • Площ на парцела: 1200 кв.м
  • Застроена площ:
  • Разгъната застроена площ: 11500 кв.м
  • Разрешение за строеж: предстои
  • АКТ 14: предстои
  • АКТ 15: предстои
  • Разрешение за ползване: предстои
ул. Лотос / ул. Кокиче

Описание

Сградата се намира в град Варна, Цветен квартал, срещу стадион Спартак. Разположена в дворно място с площ 1200кв.м и е с общо РЗП  11 500кв.м. Ще разполага с  подземен паркинг, 8 жилищни етажа и един партерен.

В сградата ще има едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Възможност за обединяване на апартаменти при необходимост. Има паркоместа във вътрешния двор, в подземният паркинг и гаражи на партерно ниво.

Сградата е проектирана в съответствие с изискванията за достъпна среда на населението, включително за хора с увреждания.

Вертикалната комуникация се осъществява посредством електрически асансьори и двураменно стълбище, естествено осветено чрез прозорци разположени на фасадата на сградата и сензорно осветление.

В екстериорно отношение сградата е с плосък покрив с положена необходимата топло и хидроизолация със защитно покритие.

Фасадата на сградата е от HPL (high preasure laminate) панели – едно от най-новите направления в архитектурата в комбинация с камък гранит. С цел оптимизиране климата в помещенията и намаляване на топлинните загуби на сградата е предвидена външна изолация 10 см на фирма Baumit. Всички нейни компоненти са с отлична паропропускливост и разрешават  дишане  на стените. Мазилка –   Baumit .

Общи части камък гранит.  Асансьор  Orona Испания.

Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени – финна шпакловка; под – замазка с положена шумоизолация; баня и тоалетна – замазка и ВИК на тапи, изградена електическа система и ел. табло, блиндирани входни врати, вътрешни интериорни врати. Дограма на фирмата Gealan.  Пет-камерните профили отговарят на европейските изисквания за коефициент на топлопреминаване U max = 1.4 W/m²K. в комбинация с троен стъклопакет с нискоемисионно вътрешно стъкло. Tераси и общи части – гранит, вeницианска мазилка, алуминиеви парапети и италиански осветителни тела; изградени електрическа и ВиК инсталации.

Разсрочено плащане за срока на строителството, без оскъпяване.

Гарантираме на нашите клиенти, че контролираме всички процеси на строителството и спазването на всички срокове по сключените договори. Компанията работи само с доказали се в бранша партньори използващи най – новите материали и технологии.

Нашите сгради са нашата визитна картичка и ще се радваме да станете част от нашите доволни клиенти!

Местоположение