Когато „строим“ мечти за нов дом

На всеки се е случвало да си представи хубава сграда с кокетни балкони… и себе си вътре. Домът винаги е бил нашето гнездо, подслон и място, на което думата семейство придобива истински смисъл. Не е чудно, че за него сме по-взискателни и въодушевени, отколкото за всичко друго.

Взискателност и действие

Когато става въпрос за строителство на апартаменти, трябва да бъдем по-внимателни към детайлите отколкото обикновено. Добре знаем, че в тази сфера грешките се отстраняват трудно в последствие и стуват скъпо. За това при избора на строителна фирма критерият трябва да е един-единствен – професионализъм.

Строителство на апартаменти по конец

Виждаме всеки ден толкова недостроени сгради, чуваме от познати случаи за строежи, които се точат с години и сме подозрителни към всичко и всеки. В тези случаи не трябва да забравяме, че все пак има и фирми, които с работата си доказват, че строителството на апартаменти може да бъде и такова, каквото всеки клиент, възложител или инвеститор би искал – изрядно.

Пантофите за новият дом са купени, гостите поканени…

… а самият дом готов ли е? Това е сценарият, който се повтаря най-често при строителството на апартаменти. Това не може да се случи, ако сте решили да „строим“ мечти за нов дом заедно. Екипът ни знае, че има две неща, които винаги вървят ръка за ръка,  а не едното да страда за сметка на другото – качествено изпълнение и работа в срок. Никой не обича да чака, а още повече след като се е изчерпало търпението му и да се разочарова допълнително от набързо претупани дейности по апартамента.

Полъхът на промяната и в старият ни дом

Не всеки има възможност да си купи нов апартамент, но пък един добре направен ремонт може да промени атмосферта в дома ни неузнаваемо. Екипът на „Крис Билдинг“ се занимава освен със строителство на апартаменти и с всички видове довършителни и строително-ремонтни дейности, за които се използват висококачествени материали на утвърдени български и чуждестранни фирми, придружени със съответните сертификати за качество и съоттветствие.

„До Ключ“ – думите, които вдъхват спокойствие…

… и нетърпение да влезем в новото си жилище. С тези думи можете да се обърнете към нас. Ние можем да реализираме желанията ви „от-до“, защото изпълняваме обекти от нулев цикъл до цялостното им завършване, включително вътрешно обзавеждане и външно околосградно оформление. Компанията ни е специализирана както в изграждането на ново строителство, така и в груб строеж, строителство на апартаменти и еднофамилни къщи (сглобяеми и масивно строителство). Спокойствие и бъдещ дом – осигурени. Остава списъка с първите гости…

Крис-Билдинг в цифри

0 год.
Опит в Строителството
0 +
Построени Сгради
0 +
Завършени Апартаменти